Kisgyermeketek hány éves korában tanulta meg, hogy hány óra van?
Figyelt kérdés
Mikor tudta megmondani,hogy mennyi az idő? Mindig kérdi,hogy hány óra.? Én meg sokszor mondanám, hogy nézd meg. Próbálgatja is egyébként. 5 évesen még korai tanítani neki? Köszönöm.2012. ápr. 9. 03:49
1/6 anonim válasza:
Én a kis unokámat 5 éves korában tanítottam meg az órára.
Karácsonyra kapott tőlem egy karórát / vízhatlant / fürödni is vitte magával és gyakoroltunk, gyakoroltunk és sikerült.
Sok sikert és kellemes Húsvéti ünnepeket.
2/6 anonim válasza:
szerintem nem,az én fiam 3 éves és őt
is nagyon érdeklik a számok és az óra.fog is kapni majd egy tanuló órát ami mondja is mennyi az idő.szerintem 5 évesen nyugodtan tanítgathatod neki,főleg ha érdekli is.de szerintem az órát olyan 6-7 évesen ismerik meg igazán,vagy talán még késöbb.
3/6 anonim válasza:
az émn gyermekem a napszakokat már megértette 3,5 évesen,de magát az órát, az időt 2. osztályban értette meg.
4/6 anonim válasza:
Én úgy emlékszem nekünk másodikban tanították 20 évvel ezelőtt.
5/6 anonim válasza:
Az én fiaim első osztályosok, és még nem tanulták az órát. Szokták kérdezgetni, olyankor próbálom nekik magyarázni, de nem nagyon érdekli őket, hogy ők is tudják, csak az, hogy én mondjam meg. :)
Ha jól tudom, jövőre lesz benne a tananyagban.
6/6 anonim válasza:
Az én fiam nagyon-nagyon korán, mert őt nagyon érdekelte, 3,5 évesen már az oviba a fali órán nézte, hogy mikor megyünk érte, mikor lesz fél 4. Az ovónők lehidaltak tőle. :DD Most 5 éves és teljesen tisztában van az órával (mindkét típust, digitálist is le tudja olvasni), a naptárt is ismeri, jobban tudja, hogy milyen nap van és hányadika mint én! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!