Mi van ha 2.5 éves gyerek ujszülöttnek való cumival cumizik?
Másik Anyuka!Ne mondd már meg,hogy mikor vegye el a gyerekétől a cumit!
Az én kislányom 4 elmúlt amikor igen is magától letette a cumit és azt mondta,hogy neki ez már nem való.Nem indokolta meg,nem adott rá választ.Pedig biztos,hogy nem csúfolta ki senki,mert csak itthon este,elalváshoz kellett neki.
Egyéni dolog ez.Az utcán pöfékelő okosokat miért nem oktatod ki,hogy rém ciki,hogy lóg a szájában a bagó?És azzal még minket és gyerekeinket is káros hatásoknak tesz ki!
Hát Neked biztos hogy nem fogom megírni, hogy mikor...
De nem fog így érettségizni, az biztos.
Amúgy senki nem tudja, hogy cumizik, mert este itthon alváshoz használja, az utcán, sőt a lakásban sem soha. Amikor kijön az ágyából, ott hagyja. Ha elfelejti, akkor szólunk neki, és beviszi. Ennyi.
De én itt most kiszállok, mert szegény Kérdező kérdésétől teljesen eltértünk, és nincs szükségem arra, hogy ismeretlenül becsméreljenek, akár engem, akár a lányomat...
éppen ezért írom,eddig erre senki nem gondolt, az én fiam 3évesen is cumizott,de le lett szoktatva!! Mert minden fejben dől el,ha ezt még nem hallodtad volna.
Szépen húzod halasztod,nem vagy valami tudatos anyuka.
Minden fejben dől el??? És kinek a fejében???
Mert,hogy itt a gyerek fejében kéne eldőlni,nem az anyukának!
ÓÓÓÓ!Nem ír igazat,biztos hazudik!
Ugyan menj már!Nem adom én sem oda minden nyaffanásra,csak alváshoz kell neki.És azt majd én döntöm el,hogy mikor dőlt el a fejecskémben,hogy leszoktatom erőszakkal a gyereket a cumiról,mint ahogy a kérdező is eldönti saját magától.
És ha nem az okoskodásoddal lennél elfoglalva kedves anyuka,akkor elolvashatod újból a kérdést.Miszerint kiderülhet számodra,hogy bőven nem a kérdésre válaszolsz!Nem akarja a cumit elvenni,szóval ne oszd a nem ide való eszedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!