Van aki az elejétől fogva állva tanította pisilni a wc-be a kisfiát? Vagy muszáj ülve?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 11:44
1/8 anonim válasza:
Enyém nem akart állva pisilni először, csak ülve. Kb. 3,5 éves is elmúlt, mire hajlandó volt állva. Tetszett is neki.
Nagyon örültem neki, mert ugye az óvodai meg egyéb nyilvános vécék nem a legtisztábbak...
2/8 anonim válasza:
Először próbáltuk ültetni, de nem igazán tetszett neki. Kacsás bilije van. Rájött, ha fölé áll, simán bele tud veretni. Azóta mindig állva pisil: wc-be, bilibe, meg az udvaron is.
3/8 anonim válasza:
Nálunk egyszerre ment állva,és ülve is.
4/8 anonim válasza:
jaj köszönöm előttem szóló az udvar megemlítését.Múltkor elitélönek találták néhányan hogy az alig 2 évesem az udvaron pisil.3 éves most,de ezt neki már nem szabad,mert már nagyfiú :) és a wc-be kell.
5/8 anonim válasza:
Én állva tanítottam. Csak akkor pisil ülve, amikor kakilnia is kell. Az oviban is állva pisilnek, legalábbis ez lenne a szerencsésebb, mert hát ki tudja, hogy mennyire van tisztán tartva a klotyó.
6/8 anonim válasza:
ez most vicc? nem pisilhet az udvaron??? a kutyának meg szabad, mi? Én inkább megpisiltetem a 3 évest akármilyen bokorba, de ne pisiljen be. Főleg, hogy nincs úton-útfélen nyilvános vécé.
7/8 anonim válasza:
Úton útfélen persze hogy pisilhet az én 3 évesem is :)
8/8 anonim válasza:
A bilibe ülve pisil,de mostanában egyre többször viszi a kis fa széket a wc-be és rááll hogy oda akar pisilni.Magától még nem tud hiába mondom neki hogy kell és már apától is elnézte,nekem kell megbillentenem a wc felé.Kint állva pisil,de még akkor is én veszem a karomra és megdöntöm nehogy lepisilje magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!