Mi lehet az oka, hogy majdnem 2,5 éves lányom kézfeje mindig piros, mikor paradicsomot eszik?
:)))))
Én egy nyári napon,amikor a kisfiam egy szál pelusban ült a babakocsiban kaptam rohamot az nyílt utcán.1,5 éves volt és a piacról hazafelé kitombolta magának,h.kapjon a savanyú uborkából!Adtam neki,mondanom sem kell,hogy a pocakja közepéig csalánkiütéses volt,az arca,keze,mindene!Hirtelen úgy bepánikoltam,hogy visszafordultam(az orvosi rendelő felé),rohantam mint egy állat a babakocsival:D
Ma már persze röhögök ezen.Még jó,hogy találkoztam egy ismerőssel és megnyugtatott,nincs baja,csak kicsípte a savanyú leve.Nedves törlővel megtörölgette(Ő,mert hogy én csak álltam és el voltam a saját remegésemmel foglalva:) ) Pár perc múlva elhalványodtak a foltok.Azóta is imádja a savanyúságot és azóta is ugyan így kipirosodik:)
Szóval,nyugodj meg,semmiképpen sem allergia! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!