Le lehet valamivel szedni a piros zsírkrétát, a halványsárga fűrészporos festésű falról? Úgy hogy a festék fenn maradjon?
Figyelt kérdés
Kisfiam alkotott...
Ez a zsírkréta az első Crayola termék ami csalódást okozott. Pedig van gyurmánk, ceruza, filctoll (ez tényleg lemosható volt a falról is), és ez a zsírkréta. Elvileg ez is lemosható, de én nem úgy veszem észre. Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy jön vele a falfesték is...
Valami tuti tippje van valakinek? (Újrafestésen kívül)
2012. ápr. 2. 11:09
1/4 anonim válasza:
Nekem bevált a radír. Próbáld meg, hátha:)
2/4 anonim válasza:
Állítólag a popsitörlő is "mindent" letöröl! (még nem próbáltam zsírkrétával, de hátha bejön)
3/4 anonim válasza:
Nem maradt egy kis festék az előző festésből? A zsírkrétát nem fogja eltakarni, de ha lejön a festék, kijavítható.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Próbáltam a radírt, nálam nem működött.
A popsitörlőt nem próbáltam, mert azt csak most olvastam, és azóta apa hazaért, és ő megoldotta a problémát: konyhai zsíroldóval szépen lejött!!! :) És a festék fenn maradt!
Előző festésből nem tudom, hogy van-e, mert albérlet, és nem mi festettünk utoljára...
2012. ápr. 2. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!