Szerintetek mit tegyek? Gyerektartás probléma!
Figyelt kérdés
Apukának 1 éve kellene fizesse a gyerektartást,fzete 3 hónapot,utána fél évig semmi.Végrehajtást kértem,úgy rögtön volt pénze kifizetni!utána megint fizette 2 hónapig,márciusba semmit megint.Azt állítja,hogy nem kapott fizetést..én nem vagyok hajlandó elhinni../ha én dolgozok,akkor nem tűröm békésen,hogy ne fizessék ki/.Nem adja meg a munkáltatója számát se..mondtam én felhívom!Anno is így kezdődött a nem fizetése..Nem pattognék,de szükségem van arra az összegre,annyi minden kellene akicsinek!!2012. ápr. 5. 10:18
11/13 anonim válasza:
Az én férjem 2x nem fizetett, 3. hónapban már jött a határozat, és vonták a fizujából. Akkor ez most hogy van?
12/13 anonim válasza:
Én voltam aki mondta hogy állam által! Nekem csak a birósági itélet és a végrehajtói papir kellett, amiben az állt, hogy behajthatatlan és átmenetileg szünetel z eljárás. Nekem nem kellett várnom 6 hónapot!
13/13 anonim válasza:
Utolsónak: mivel a kérdező férjének egyrészt van munkaviszonya, másrészt pedig még el sem jutott a bírósági végrehajtóhoz az ügy (másként ugyan honnan tudná a végrehajtó, hogy végre kellene hajtania), így az ő esetében nem lehet megállapítani a behajthatatlanságot - az állam tehát nem fogja megelőlegezni.
Kérdező, mindenképp fordulj a bírósághoz, a bírósági végrehajtó megindítja a végrehajtást, és ő intézkedik a jövedelemletiltás iránt.
ÍGy minden hónapban megkapod fixen, ami jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!