Fütyimutogatás oviban. Szóljak vagy ne?
Te jártál oviba?
Különben is, mi akar ez lenni, hogy: "Félek, hogy nehogy a telefonáló óvó néni másképp viszonyuljon a gyerekemhez, vagy bármi. Értitek? "
Nem, nem értem.
Nem az óvónéni kérte, hogy mutassa meg, hanem egy másik kiskölyök.
Basszus minden gyereknél természetes /főleg ebben a korba/, hogy érdeklődnek egymás nemisége után!
Lányom /3 éves/ is tudja,hogy a fiúk állva pisilnek az oviban, az is lehet, hogy látott már kukit.
Ez a "bigusz" nagyon jó :-)
Hogy sikerült kitalálnod?
Amúgy teljesen normális, hogy ennyi idősen érdeklődnek a téma iránt. Nem is ez a baj, hanem a telefonálgató óvó néni. Mert nem csak ártatlan dolgok történhetnek, amikor nem figyel oda.
Ha egyszeri eset, akkor nincs gáz, de ha gyakran csinálja...
Hát akkor nem tudom mi van. Mert az is gáz lehet, ha szólsz miatta.
A fütyi, punci, kié mekkora kérdéssel meg nincs sok teendőd. ha kérdez, válaszolj, lehetőleg pironkodás nélkül. és azt is elmondhatod neki, hogy nem illik mutogatni, ti sem mutogatjátok mindenkinek.
Még a saját kisfiam esete jutott az eszembe. Olyan 4 éves lehetett, amikor meghallottam, miről beszélget a kis barátjával:
- A te apukádnak is nagy fütyije van?
- Igen, nagy, nagyon-nagy!
Hát erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!