Csak az én kisfiam ilyen rossz?
Figyelt kérdés
Újabban nem tudom, mi van a 3 éves kisfiammal, de egyszerűen nem bírok vele. Csúnyán beszél, verekszik, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, rögtön hisztizik.Már teljesen tanácstalan vagyok, mit csináljak? Ti mit tennétek? Mi itthon nem beszélünk csúnyán, de van az oviba 1-2 gyerek, akiktől szerintem nagyon sok mindent "eltanult".2012. ápr. 4. 10:13
1/1 anonim válasza:
Nem született kistestvér? (Akkor lehet, így hívja fel magára a figyelmet.)
Szerintem az agressziót ne hagyjátok figyelmen kívül, meg kell beszélni vele, hogy amit csinál, fáj a másiknak. Ha pedig csúnyán beszél, tégy úgy, mintha meg sem hallanád, lehet, így majd elmaradozik. Vagy pedig mondd el neki, ha épp csúnyán beszél, hogy te ki is mész, nem maradsz olyan gyerekkel egy szobában, aki ilyen csúnyákat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!