Miért van ilyen sok hosszú hajú kisfiú? 3-5 éves fiúkról beszélek, és vállig érő hajat növeszt nekik az okos anyjuk. Miéééééért?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 20:16
11/18 anonim válasza:
ha szoknyába lennének na az lányos lenne.de ha hosszabb a haja azzal semmi baj nincs.vannak kisfiúk akiknek kifejezetten jól áll,de a nagyon hosszú haj nekem se tetszik.de ettől függetlenül az ő gyereke,ne foglalkozz velük,azért ez nem akkora probléma ám.
12/18 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm akinek a kisfiának nagyon hosszú szőke haja van,néha még össze is copfolják.A kisfiú nagyon szép,szinte már lányos arcú,és jól is áll neki.Én a sajátomnak nem növeszteném meg.
13/18 anonim válasza:
Szerintem is gusztustalan egy fiúnak a hosszú haj, én havonta nyírom neki géppel.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokatoknak bejön a feminim férfi. Számomra nagyon furcsa, hogy már 3 évesen így növessze egy gyereknek az anyja. Köszi a válaszokat!
2012. ápr. 1. 12:21
15/18 anonim válasza:
13as válaszolónak!
Mi az hogy gusztustalan?!
Akkor lenne az, ha ápolatlan lenne, tocsogna a zsírtól...
Szerintem meg az a nem szép dolog, ha mini felnőttet csinálnak a fiúkból (tar kopaszra nyírják, zselézik stb. )
16/18 anonim válasza:
Én úgy irigylem a őket!!
Nekem is mindig a hosszú hajú kisfiúk tetszettek,sajna az én fiamnak olyan a haja amit egyszerűen képtelenség növeszteni,3 éves lesz,eddig kétszer lett csak levágva,nagyon lassan nő,meg látni is,hogy olyan erős,de szög egyenes,sztem így nem állna neki jól,ha hosszabb volna.Persze nem a derékig érőről beszélek,bár az is szép,de nekem igazából a félhosszú tetszik.Mint a királyfihajú fiú a Csillag születikből.
17/18 anonim válasza:
Az nekem is fura,mikor oldalt kinyírják nekik,a teteje meg hosszabb.Na az nem tetszik,de mindenkinek a szíve joga.
18/18 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is szőke göndör haja van,és kicsit hosszabb,növesszük,és igenis sokkal aranyosabb mint rövid hajjal,nekem pl az nem tetszik mikor lenyírják nekik géppel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!