Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves hány darabos puzzlet...

2 éves hány darabos puzzlet tud kirakni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
2-3-4-6 darabos, de 6 még ritka.
2012. márc. 31. 14:43
 2/9 anonim ***** válasza:
6
2012. márc. 31. 14:49
 3/9 R. Zita ***** válasza:
Az enyémet nem érdekli, szóval egyiket sem. :) Pedig lassan kettő és fél lesz.
2012. márc. 31. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:

A lányom kirakta a 12-15-öst, aminek volt kerete. Aminek nem volt, de ilyen volt és csináltam neki, az is ment, keret nélkül csak segítséggel. De őt nagyon érdekelte ez, a motorozás, séta viszont egyátalán, inkább vigyem/toljam. 3 éves múlt, mire ezeket is megszerette.

Minden gyerek más.

Miért kérdezed?

2012. márc. 31. 15:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak nem volt fogalmam sem, hogy mi az átlag. Nekünk csak 9 db-os van. Azt nem tudja még teljesen egyedül kirakni. Megtalálja mindennek a helyét, de az összeillesztésnél néha segíteni kell.
2012. márc. 31. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én lányom 2 éves, egyáltalán nem érdekli sem a kirakó, sem a formaválogató/bedobó, így egyiket sem tudja kirakni.

Vettem neki elég sok fa puzzlet, de le sem tojja őket, és a nagyoktól félre van téve 2/3/4 darabos karton kirakó, de elő sem merem venni, mert biztos, hogy az első percben félbehajtaná, megcsócsálná.

Viszont a mozgás egyre jobban megy, örökké csak kint lenne, a futóbiciklivel is lassan tökéletesen megy:)

Tényleg minden gyerek más!

2012. márc. 31. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a 6 db-os simán megy neki.
2012. márc. 31. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

A 12 db-os puzzle-t már hónapok óta kirakja egyedül. Imádja!

Különben érdekesek a válaszok.

Nemrég tettem fel hasonló kérdést, és ott majd' minden anyuka azt írta, hogy az ő gyereke már a 30 db-osat segítség nélkül kirakta... :)

2012. márc. 31. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
3 éves és nulla darabost. Egyszerűen nem érdekli, max. azt nézi ahogy én csinálom, engem irányítgat :DDDDDDD
2012. ápr. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!