2 éves hány darabos puzzlet tud kirakni?
A lányom kirakta a 12-15-öst, aminek volt kerete. Aminek nem volt, de ilyen volt és csináltam neki, az is ment, keret nélkül csak segítséggel. De őt nagyon érdekelte ez, a motorozás, séta viszont egyátalán, inkább vigyem/toljam. 3 éves múlt, mire ezeket is megszerette.
Minden gyerek más.
Miért kérdezed?
Az én lányom 2 éves, egyáltalán nem érdekli sem a kirakó, sem a formaválogató/bedobó, így egyiket sem tudja kirakni.
Vettem neki elég sok fa puzzlet, de le sem tojja őket, és a nagyoktól félre van téve 2/3/4 darabos karton kirakó, de elő sem merem venni, mert biztos, hogy az első percben félbehajtaná, megcsócsálná.
Viszont a mozgás egyre jobban megy, örökké csak kint lenne, a futóbiciklivel is lassan tökéletesen megy:)
Tényleg minden gyerek más!
A 12 db-os puzzle-t már hónapok óta kirakja egyedül. Imádja!
Különben érdekesek a válaszok.
Nemrég tettem fel hasonló kérdést, és ott majd' minden anyuka azt írta, hogy az ő gyereke már a 30 db-osat segítség nélkül kirakta... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!