4 es feleves lanyomnak sokszor faj a pocakja. Mitol lehet ez?
Több mint fél éve fájt a fiamnak a feje. Majd mindennap fájlalta. Voltunk szemészeten, gégészeten, háziorvosnál többször, vérvételen. Minden rendben volt. Arra fogták, hogy "szimulál" biztosan az ovi miatt. Tudtam hogy nem, hisz ennyi idő alatt feladta volna. Másrészt nem egy panaszkodós fiúról van szó. Pár hónap elteltével begörcsölt a hasa, elfehérdetett, majdnem hányt. Innen kezdődött napi egyszeri hasfájása. Mégegyszer nem volt ilyen durva, de ezzel is már panaszkodott napi szinten, hogy fáj a hasa. Elvittem gasztrora, kiderült tejcukor érzékeny. A tesztet végig se csinálták (5 befúvásból áll) mert már a 3-diknál a határérték kétszeresét mutatta.
Azóta tejcukormentes diétán van , egyetlenegyszer sem fájt sem a feje, sem a hasa.
Bocs az offert.
Ki vagyok akadva a szemet felelotlen orvosokon.... Szimulal az ovi miatt, bezabalt cseresznyebol, evett valamit. Nem igaz, hogy nem lehet komolyan venni, ha egy gyereknek faj valamilye... Marha merges vagyok, ilyenekbol lesznek aztan a nagyobb bajok.
On. Kedves kerdezo, en sem fognam arra, hogy orokolte, meg ilyen hajlamu. Ki kell vizsgaltatni. en azt ajanlom, hogy ha megteheted, akkor vidd magan gasztroenterologushoz vagy belgyogyaszatra,. Ha nem, akkor minden egyes alkalommal menjetek el a dokihoz, amikor faj a hasa. Ha kell, hetente vagy egy heten tobbszor is. Hadd lassa, hogy tenyleg faj, surun faj es majdcsak komolyan vesz es beutal valahova. ne hagyd annyiban semmikepp. Ha nagyon bunko lenne es beszolna a doki, akkor en valtanek orvost is. Esetleg a vedono tudna masikat ajanlani.
Kitartast es gyors gyogyulast nektek. :-)
Szia!
Vidd el gasztroenterológiára! Ha csak fáj a hasa, az sokmindentől lehet, de hogy hányjon is, az lehet valami elváltozás, vagy egyéb betegség tünete is. Lehet lisztérzékeny is, ami nem játék. Vagy bármi allergia. Persze a hasfájás+hányás lehet vírusfertőzés is, nálunk volt párszor.
Csináljatok egy Bonolact Pro+kid kúrát, az jót tesz a beleknek, emésztésnek. Ebben a probiotikumban több baci van, mint a normafloreban és az ára is kedvezőbb:)
A dokitok meg nagyon felelőtlen, ha nem ad beutalót, akkor válts! A gyerek érdekében!!!
Majd írj, hogy mi történt veletek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!