2 ev körüli kisgyermekednek van aranylanc a nyakaban?
Figyelt kérdés
Kislanyom meg keresztelöre kapott egy nagyon vekony nyaklancot medallal.Butasag attol felni,h megfullad ejszaka töle?Ugye nem törtenhet ilyesmi?2012. márc. 29. 20:43
11/13 anonim válasza:
Nálunk az oviban egy kislányon van arany lánc,pici korától hordja,nagyon tud rá vigyázni(anyuka szerint).Egy másik ovis kiszakította a nyakából.Ezt akár magának is megteheti,de gyereke válogatja.Én nem adnék rá állandóan,van neki alkalmakra kéri hogy tegyem neki fel.
12/13 anonim válasza:
Bár kisfiam van,de nem ha lányom lenne nem adnám rá.Balesetveszélyes nagyon,szerintem kicsit ízléstelen-bár ezt mindenki maga dönti el-és ha elszakad,elhagyja...Ha alkalomra mentek akkor lehet felraknám neki,vmi csini kis ruhácskához biztos nagyon szép lehet,de úgy a hétköznapokban nem.Meg szerintem a kishaverok a játszón azonnal kitépnék a nyakából,még ha sérülésmentesen megússza,de lehet lelkileg nem esik neki jól.Mama én fiamnak fülbevalót-!!!!-akart......hát lebeszéltem gyorsan....szerencsétlen gyerek.Mondtam neki,h azért ezt jegyezze meg,mert ha netalán olyan habitusú lesz,h egyszer megjelenik pár karikával a fülében-ne adj Isten tágítóval-meg itt-ott egy-két tetkóval,akkor erre emlékezzen és akkor és ott ne háborodjon fel!Az én visszafogott tetkómon,piercingemen bezzeg,hogy kiakadt annak idején...bocsi,jól eltértem ;)
13/13 anonim válasza:
Még a négy évesemnek sem adnék nyakláncot állandóra.
Ha valami alkalom van, akkor van neki bizsu, ami kis lepkés csillogós, mintha ezüst lenne, meg van neki műnyag és fa gyöngy is, azzal játszhat otthon a szobában királylányosat, de egyébként nem. Ő is kapott a keresztanyjától egy szép medált, de majd akkor kap hozzá nyakláncot - szerintem - ha ballag általánosból. Addig a dobozában van, mert szép emlék, meg értékálló ugye. (bele van gravírozva a hátuljába, hogy "keresztelődre", előre pedig a horszkópja)
Egyébként mi már a fülbevalóját is kétszer elhagytuk, mert kikapcsolódott. (szerencsére meglett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!