Kisgyermekednek van vmilyen mániája, bármi, ami állandó jelleggel érdekli őt? Nálunk pl. a traktorok orrvérzésig:D
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 23:25
1/17 anonim válasza:
Nálunk is orrvérzésig a traktor. Már egészen onnantól, h kezdett nyiladozni az elméje. Most 28 hónapos és olyan hisztit, cirkuszt lever, ha már messziről hallja, h az apja v a nagyapja a traktorral mennek h ihajjjj. És a faluban többnek van traktorja, tudja már ahangjáról is, ha a papa/apa a faluban valamerre a traktoron vannak. Itthon van többféle méretben, többféle pótkocsival. És persze 3 napja csak a kis piros traktor c. mesét nézi.
2/17 A kérdező kommentje:
:D Nálunk detto ugyanez!Leszámítva,h nincs a családban senkinek sem traktorja:D És nálunk is a kis piros traktor megy:)) Ezenkívül nagy kedvenc a Verdák 1. ben az a rész,mikor Matuka és Villám Mcqueen felborítják a traktorokat!A te kisfiad felfedezte már ezt a részt?:)
2012. jan. 30. 23:40
3/17 anonim válasza:
Jéééé,nálunk is traktor-mánia megy ezerrel !!
15 db traktorja van,karácsonyra lábbal hajthatós traktort kapott.Traktoros póló,párna,könyvek,mese, sőőt,mezőgazdasági újságokat lapozgat a papával,mert van benne traktor.:D
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó:D Már nem vagyunk egyedül,megnyugodtam:)Soha életemben nem gondoltam volna,hogy valaha közöm lesz a traktorokhoz,hiába,a gyerekszüléssel csak több lesz az ember:D
Ajánlom figyelmetekbe ezt a kis könyvecskét,az enyémek imádják:
2012. jan. 31. 00:14
5/17 anonim válasza:
1. vagyok. Jah, igen, és vannak traktoros könyveink is! Hétvégén apával és a papával traktorkiállításon voltak bp-en!!!!! Volt honnan örökölnie... :)
6/17 anonim válasza:
Nálunk a vonatok mennek. A kapunkból pont a vasútállomásra látunk, plusz napi vendégek vagyunk az állomáson is. Érdekes viszont, hogy a Thomasért annyira nincs odáig, megnézi, de inkább az igazi vonatok érdeklik.
7/17 anonim válasza:
Mánia: Halász Judit Koncertfilm Naponta 3 szor 1 óra....
Csömöröm van 14 hónapos kora óta minden nap kell hallgatni most 17 hós
8/17 anonim válasza:
2 eves fiamnal a repulo, helikopter meg a raketa mania tombol mar 14 honapos kora ota. Ezenkivul forma 1 rajongo. Siman vegignezne egy 2 es fel oras forma 1-es autoversenyt apaval ha engednem neki. :)) Repterre szoktam elvinni ahol a fejunk felett szallnak le a gepek. Tiszta izgalomba van es napokig emlegeti. 17 honaposan repultunk haza Angliabol Magyarorszagra es megengedtek neki, hogy bemenjen a pilota fulkebe. Azota sem felejtette el. Nyaron szerintem meg lesz teljesen orulve ha megyunk haza ismet. :)
9/17 anonim válasza:
12:09-es vagyok:
"mezőgazdasági újságokat lapozgat a papával,mert van benne traktor" - nem birom abbhagyni a nevetest. :))
10/17 anonim válasza:
mindegy csak autó legyen:-) Órákig elautózik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!