Kisgyermekednek van vmilyen mániája, bármi, ami állandó jelleggel érdekli őt? Nálunk pl. a traktorok orrvérzésig:D
Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 23:25
11/17 anonim válasza:
Nálunk se traktor mánia van, hanem autó(főleg mentő, rendőr, tűzoltó) és vonat. De a mesefilmek nem érdeklik, se a vonatos, se az autós, inkább az igaziak a nyerők. De azokból a nap 24 órájából 28-t tudná nézni őket.
12/17 anonim válasza:
Nahát nálunk is a traktor,de amúgy az összes munkagép ami létezik!Markolóból van neki pár db meg 4 traktor,most épp előállt azzal hogy ő neki bizony kell egy lánctalpas is:)
Este fürdésnél ezekkel van tele a kád,mert szereti markolózni a vizet vele.Neki is van ilyen könyve csak annak munkagépek a címe.Nagyon szerette beleragasztgatni a részeit,még karácsonyra kapta.Anyósomnak van traktorja,ami itt áll a mi kertünkben,és folyton bele akar ülni ha kimegyünk,de mostanában már nem engedtem mert elég hideg.Neki is az egyik kedvence a kicsi piros traktor,nameg a bob mester mert az is tele van különböző gépekkel.
13/17 anonim válasza:
kedves kérdező,köszi a traktoros könyvecske linket, örök hálám érte ! :)))
Imádni fogja a fiam.
14/17 anonim válasza:
Milyen érdekes egyébként,hogy a fiú gyerekek valahogy ösztönösen a "fiús" dolgokhoz ragaszkodni: vonat,traktor,teherautó stb ,már akkor is ,mikor még senki nem mondta nekik,hogy a kisfiuk ezeket szeretik:) Persze a kivételek erősitik a szabályt!:D
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,nagyon örülök Nektek!:))És örülök h segíthettem:)Fiaim kaptak ma apjuktól egy bruder trakit,és örömükben sikkantottak és ugrálni kezdtek,olyan édesek voltak:)Látom h szinte csak kisfiús anyukák jelentkeztek,a kislányokra nem jellemző az efféle rajongás?(persze nem pont a trakik iránt)?:)
2012. jan. 31. 22:48
16/17 A kérdező kommentje:
Ja és kedves utolsó válaszadó,én is mindig ezen gondolkodom..!:)A fiúkban ösztönösen,genetikailag benne van a gépek,a szerelés,a mechanika iránti vágy,nagyon érdekes ez!
2012. jan. 31. 22:50
17/17 anonim válasza:
Csak figyelmeztetlek, hogy nem fogja egyhamar kinőni... Osztálytársam 12 éves és még mindig traktor mániás. Na de nem szólok bele, mert nekem lómániám van. Újonnan én is elkaptam a traktor mániát, pedig lány vagyok...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!