Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 evesem hetek ota turja az...

2,5 evesem hetek ota turja az orrat, hogy szoktassam le?

Figyelt kérdés
Porszivoztam is, be is fujtam mar neki adtam a kezebe zsepit is mutattam hogy fujja probaltam neki tartani is. Nem valt be semmi , es sokszor kellemetlen amikor az utcan is az orraban matat percekig :/
2012. márc. 29. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Majd elhagyja.

Most az enyém is állandóan az orrában vájkál, mert taknyos, és gondolom a beleszáradt fikusz viszket neki.

Néha megkérdezem, mit keres annyira, és úgy csinálok, mintha én is túrnék a sajátomban, ezen meglepődik és abbahagyja egy időre.

2012. márc. 29. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor egyből kiszedtem neki zsebivel, így már jön oda magától. Porszívó meg fújás nem segít ha már beszáradt, azt meg ugye senki nem bírja ha nem tiszta az orra. Hátha így nem szokik rá olyan keményen, de majd meglátjuk...
2012. márc. 30. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!