Ti milyen futóbiciklit vettetek, hol és mennyiért?
decathlon, [link]
már 2 éves korától használtuk, kb. 1,5 éves át. most 3,5 éves és áttért pedálos bicajra. Mindenhova vinnünk kellett, télen-nyáron használtuk, ha nem esett a hó vagy az eső. strapabíró, szép, könnyű. Nagyon meg vagyunk vele elégedve és a kistesó is tudja majd még használni, mert hiába ment a gyerek szinte még wc-re is ezzel, jó állapotban van. (komolyan,szerintem több száz km van a bicajban már :D )
Mi ilyet vettünk neki, innen.
Nagyon elégedettek vagyunk vele, 93 centi a kisfiam, és kényelmesre be lehetett neki állítani az ülést és a kormányt, nem volt egy nagy kunszt összeszerelni, pláne, hogy a szerszámokat is küldik vele.
Egyetlen bajunk volt vele eddig, hogy egy párszor burkolt vele a gyerek, mivel azt hitte, már felemelt lábbal is tud menni, és újra kellett csavarozgatni, mert a fék szorult. Bár azóta olvastam egy nagyon jó oldalon (itt linkelte valaki egy futóbicajos kérdésre), hogy a fék tök felesleges még, mert úgyis lábbal fékeznek. Tényleg csak arra jó, hogy abba kapaszkodik néha, és csodálkozik, hogy nem megy a bicaj.
mi is a tanulóbicikli.hu-n rendeltük, a fiam imádja. Kértünk rá feliratot is (a nevét), és lábféket is. egy éve használja a fiam, nagyon szereti. A lábfék és a tömör kerekek miatt választottuk ezt a fajtát.
Először dechatlonost szerettem volna, mert az sokkal jobban néz ki, de a meggondoltam magam. A játszótéren pár kisgyereknek van dechatlonos futóbringája, és mindegyiknek szét volt szakadva az üléshuzata pár hónap használat után.
innen rendeltük:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!