Milyen futóbiciklit ajánlanátok 2,5 - 3 éves kisfiúnak?
Kisfiamnak a nyuszi hozna egy futóbringát, csak olyan sokféle van, nem tudom milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ill. melyik a jobb?
Pl fa, fém, műanyag, könnyű legyen -e, fontos -e hogy állítható legyen az ülésmagasság, kormánymagasság, hányas kereke legyen, tömör legyen-e, stb?
pl: [link] (az első kettő tetszik, de nem állítható)
Kinek milyen van és mik a tapasztalatok?
És kell mellé sisak? és milyen? :)
Segítsetek légyszi :)
Kisfiam júliusban lesz 3 éves, viszonylag magas kisgyerek. Most még a kismotorral nyomja.
Köszi!
Az én kisfiam most két év 8 hós. Körüljártuk ezt a kérdést. Hónapokig néztük mi lenne a jó. Aztán a Decathlonban vettük meg. sisakkal persze.
Állítható ülés és kormány. fék van rajta. Nagyon könnyű.
linkje:
köszönöm szépen, a linket különösen! :)
látjátok erre nem is gondoltam, a fékre, vagyis én azt hittem, hogy ezeken nincs fék
és általában ezek a futóbringák 4 éves korig vannak? mert akkor ezt alig több mint 1 évig használná csak
vagy van amelyik tovább is jó?
itt azt írják nem kell fék
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Mi is azt vettük amit belinkelt az egyik válaszoló, csak lányos színben. Kb 1 hónapja vettük, akkor adtak hozzá 1000 Ft-ért sisakot, ha kértük volna, de nekünk már van.
A Decathlonosról beszélek. Lányom most 2 éves, nekünk az volt a szempont, hogy leérjen a lába és állítható legyen az ülés és kormánymagasság, hogy később is használhassa.
A féket megkérdeztük, azt mondják a gyakorlott szülők, hogy nem kell rá fék, mert a gyerekek a lábukkal fékeznek.
A szomszédunkban van 3 kisgyerek, most a középső tart a futóbiciklis korban, ő 4 éves. Azt mondta az anyuka, hogy jó dolog, jó alap lesz a biciklihez, azt majd alig kell tanulniuk.
Volt egy másik fajta is az áruházban, arra az volt írva, hogy 5 éves korig használható, valóban magasabb volt, de a kormánya alig fordult. Elég béna konstrukció volt, azt azért nem választottuk.
Ennek nem fordult a kormánya:
Én nem bántam meg amit vettünk, kislányom szereti és elég jól alakul vele a haladás:)
Ez az:
Nekünk tanulóbicikli van www.tanulobicikli.hu
Ehhez lehet rendelni féket, de mi nem tettük, mert egy kétéves sztem nem tud még fékezni, majd a rendes bringán megtanulja. Ez a bicaj nagyon könnyű (néha én viszem), viszont strapabíró, az ülés és a kormány fokozatmentesen állítható, és nem drága. Bukósisakot vegyetek, mert egy idő után nagyon belejönnek a száguldozásba.
köszönöm szépen a válaszokat! megnézegetjük a párommal a linkeket, így első blikkre az utolsó nagyon tetszik!
köszi!
Itt találtok egy kisebb leírást a futóbiciklikről, hátha segít a választásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!