Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3.5 éves gyereknek görkorcsoly...

3.5 éves gyereknek görkorcsolya (3 kerekű)? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A futóbiciklit nagyon ügyesen használja,viszonylag sokat gurul,láblerakás nélkül.Szerintem az egyensúly érzékével nincs baj,de egész más a kettő.
2012. márc. 26. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én 3,5 évesemnek van, de még megállni sem tud vele. Örököltük. Nem vennék amúgy még neki, szerintem kicsik hozzá, vagy csak az én lányom nem érez rá, bár csak egy párszor próbáltuk.
2012. márc. 26. 20:20
 2/6 nittababy ***** válasza:
én biztos nem vennék neki szerintem nem neki való még de mindenki maga dönti el és vállalja a következményét!!
2012. márc. 26. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:

A kislányom az 5. szülinapjára kapott a rokonoktól, de csak a szőnyegen apa segítségével tudott vele menni. Akkor nem tartottam jó ötletnek. Most így végiggondolva, védőfelszerelése volt, felügyelett mellett korizhatott csak, hála isten nem történt baj pár kék-zöld foltot leszámítva.. nem is volt akkora hülyeség. 3,5 évesnek viszont szerintem is korai. Ráértek ezzel 6-7évesen, de akkor mindenképp, mert nagyobb/felnőtt korában már benne lesz a félelem az esésektől, akkor sokkal nehezebb lesz megtanítani :)

Ha vesztek is, az első az legyen 2soros.

2012. márc. 26. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Én megcáfolom.Az én lányom 3,5 éves és karácsonyra 3 kerekű korcsolyát kapott és ugyan nem száguld vele, de nagyon ügyesen megy vele.Én is féltem hogy csalódás lesz, de szerencsére nem.Örülök hogy megvettük, mert magától felveszi és megy vele.Elesni még egyszersem esett el.Van jégkorcsolyája is és azzal is ügyesen megy.Tőlem biztosan.
2012. márc. 26. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó vok:egysoros korija van, nem három kerekű.
2012. márc. 26. 21:07
 6/6 csokissüti002976 válasza:

Én is 4 évesen kaptam az első korim, barátnőmmel együtt. Keresztanyám ki is vitt minket decemberben görkorizni. :D

Szerintem nyugodtan, persze felügyelettel.

2012. júl. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!