Mit csinaljak egy 2 evessel, aki "nem fogad szot"? Hogy tanitsam meg ra?
Nekem is pont 2 éves 3 hónapos a kisfiam.Nekem se könnyű,mert nemigazán fogad szót,de próbáld meg,hogy együtt pakoljátok össze,hátha akkor egy kis kedvet kap,hogy segítsen.A sarokbaállítás szerintem még ilyen pici korban nem működik.
4 gyerkőc anyukája
Vágd pofán, vágd neki a falnak, verj szét a fején egy poharat esetleg amiket ledobál azt vágd hozzá ;-)
Ha panelban laksz vagy emeletes házban, akkor lökd le a lépcsőn!xD
De most viccen kívül:
Szedesd össze vele amiket szétdobál MINDIG és akkor minél többet dobál szét annál többet kell összeszednie. És azt ő se akarja.
Kosz a hasznos es a haszontalan valaszokat is. Probalkoztam tobbszor is azzal, hogy segitsen nekem visszarakni, osszeszedni, de a vege szinte mindig az, hogy en csinalom meg.
Kedves utolso: nem az volt a kerdesem, hogy mit csinaljak a gyerekkel, hanem, hogy hogyan tanitsam meg arra, hogy tegye meg, amit kerek. Az teljesen egyertelmu, hogy minel tobbet ramol szet, annal tobbet kell/kene osszeraknia, de pont arra szeretnem megtanitani, hogy megcsinalja. Tapasztalatokat es okos otleteket varok. Es koszi mindenkinek, meg ha nem is mindegyik hasznalhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!