Kisfiamnak nem jött le a bal heréje, vsz. A hasüregben rekedt, mire számíthatunk?
Sajnos ultrahangon sem tudták kimutatni, hogy hol van, de nincs a herecsatornában, nem is tapintható ki, fürdéskor sem jött még le neki soha.
Ha valakinek van ilyenről tapasztalata, esetleg volt a kisfiának ilyen műtétje, az légyszi írjon...
15 hós
Ma voltunk a Heim Pálban.
Három esetet vázoltak fel:
1. lehet, hogy nincs is bal here (a főorvos úr szerint ez nagyon is lehetséges, mert a jobb here viszont nagyobb a megszokottnál... hát nem tudom, a tesójáénál nem sokkal nagyobb szerintem)
2. még a hasüregben visszafejlődött és eltűnt
3. megvan a hasüregben, csak az UH-n nem látszott. Ez esetben később műteni kell.
azt is mondta még, hogy most nincs mit tenni, mint várni, és néha megnézni UH-n. Remélem, hogy nem lesz ez idő alatt semmi belső gond! Mert azt továbbra sem tudom, hogy mégis mennyi az az idő, amíg gondot okozhat egy fent maradt golyóbis.
Köszi még egyszer, jó egészséget mindenkinek!
Azt el tudom fogadni, hogy csak egy here van, illetve hogy volt még egy, ami elhalt, ha ez nem befolyásolja a fiacskám egészségét és jövendőbeli családalapítását.
De hogy minek kell protézis??? ezt már a múltkori kommentnél sem értettem, de elfeledtem megkérdezni. Szóval ha egyszer eü szempontból nincs gáz az egy herével, akkor mit kell pótolni és miért? S hogyhogy véglegesre cserélik, ez gyakorlatilag mit jelent?
Igaz, erre még nem is gondoltam... beszéltem a férjemnek erről a protézisről, ő bezzeg rögtön bólintott rá. Szóval okos ötlet, majd gondolom nekünk is említik.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!