Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves kisfiadat kiengeded...

3,5 éves kisfiadat kiengeded az utcára biciklizni a nagyobb szomszéd fiúkkal?

Figyelt kérdés
6 és 8 éves nagyfiúk vannak az utcában és a fiam tegnap itt sírt, hogy ő ki akar menni velük...nekem főznöm kellett és egyedül nem engedtem ki....túlféltem? Ki kellett volna engednem? Nem forgalmas helyen lakunk, néha jön egy-egy autó.
2012. márc. 24. 14:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. márc. 24. 18:47
 12/21 anonim ***** válasza:
56%
Semmiképp nem engedném 6 éves a nagyobb még az udvaron se figyel a kisebbre,elkalandozik.Úgyhogy egyedül még oda se szoktam kiengedni.Ha sír mond meg neki ha befejezted a főzést együtt kimentek.
2012. márc. 24. 19:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem.Még a nagyok sem figyelmesek annyira!
2012. márc. 24. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Szabadna megkérdezni, hogy miért kellett lepontozni az egyetlen igenlő választ? Ha valaki másképpen csinálja mint az átlag attól már le van sz..va?
2012. márc. 24. 22:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Én sem engedném ki. A nagyok nem azzal fognak foglalkozni, hogy a kicsire vigyázzanak, és ekkora gyerekre vigyázni kell. Sőt a nagyok kihasználhatják, és hülyeségeket is beszélhetnek nekik, mert az jó poén ám.

Én meg ott tartok, hogy idén majd leengedjem e őket egyedül a játszóra 5 7 évesek, de nem tudom megtenni.

2012. márc. 24. 23:31
 16/21 anonim ***** válasza:

biztos hogy nem engedném ki

kisfiam unokatesója 12 éves kislány, még vele sem engedném el az utcára egyedül

2012. márc. 24. 23:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem,kizárt.
2012. márc. 25. 03:02
 18/21 anonim ***** válasza:
Esetleg akkor, ha a nagyobb gyerek szülei (legalább az egyik) kint van, és tudom, hogy megbízhatom benne.
2012. márc. 26. 08:42
 19/21 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 26. 14:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Kedves 47%/os válaszoló.

A kérdésedre válaszolva (egyébként én nem pontozok) de ha már lepontoztak, valószínűleg azért, mert úgy gondolják, hogy egy 6 és 8 éves gyerekre a megbízható jellemző helyett sokkal inkáb rájuk jellemző, hogy kiszámíthatatlanok.

A pontozással meg ne foglalkozz, elvégre azért van a lehetőség, hogy ezzel nyilvánítanak sokan véleményt, azt meg hagy tegyék.

2012. márc. 26. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!