Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mikor hagytátok el idén...

Ti mikor hagytátok el idén tavasszal a harisnyanadrágot?

Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kimegyünk én még adok rá. Vagy bélelt nadrágot kap térzoknival. 14 hónapos és ücsörög a homokozóban... ahhoz azért a homok még hideg, hogy ott csücsüljön.

Bent meg télen sem mindig adtam rá, inkább csak akkor, ha nagyon hideg volt vagy vékonyabb nadrágot kapott. (padlófűtés van és 22 fok körüli a hőmérséklet)

Mondjuk én általában úgy szoktam öltöztetni, hogy ha látom, hogy melege van, akkor leveszek valamit, ha fázik akkor meg ráadok. Nem a hőmérőt figyelem, hanem a lányomat. :D

2012. márc. 23. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A lanyom 13 honapos, ha sétálni megyünk, akkor meg adok rá. Vékony naci, meg vékonyabb harisnya. Muszáj, mert ő meg sokszor leül játszani a földre. De pl ha vásárolni megyünk ( autóval), akkor mar nem.
2012. márc. 23. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Én már elhagytam. Ha kint vagyunk, akkor lánykám már most is izzad állandóan, úgyhogy mióta ilyen jó idő van, kb. 1-2 hete, azóta nincs harisnya rajta.

17 hónapos.

2012. márc. 23. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

14hónapos és a 2,5évesem csak benti "nadrágnak" kap harisnyát. Már kintre se adok rájuk, pedig sokat vagyunk hála kint.

Én kb leégtem, olyan ereje van a napnak már, a homok is kellemes meleg ahová járunk, a kicsi is sétál vagy kézben pihen...

2012. márc. 23. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
18hós és 3,5 éves és már nem adok rájuk harisnyát, jó idő van.
2012. márc. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!