Heim Pál Kórház szemészetével milyen tapasztalaitok vannak?
Figyelt kérdés
Elsősorban dr.Gottlieb Erzsébethez szeretném vinni a Fiam látásvizsgálatra. Őt ajánlották, és kiváncsi lennék más véleményekre is. Rengeteg rosszat halottam szemészekről (pl.felírnak szemüveget indokolatlanul) Magán rendelést nem tudom megfizetni.2012. márc. 22. 15:14
1/1 anonim válasza:
Mi nála voltunk 10 évvel ezelőtt, mikor két éves volt a fiam. Jó orvosnak tartom őt, alaposan megvizsgálta a gyermekemet. Viszont nagyon sokat, több órát kellett várni, mire bejutottunk hozzá. Arra emlékszem hol a férjem, hol én sétáltunk a kicsivel, mire sorra kerültünk. Szerintem nyugodtan menjetek hozzá. A mi orvosunk is mindig hozzá küldi a betegeit, ha szemészeti problémáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!