Ezek a jelek mire utalnak?
2,5 éves kisfiam az utóbbi hetekben nagyon megváltozott. Ő aki mindig nyugodt, jó alvó, jó evő volt, most már reggel fél hatkor fent van, délután alszik általában rendesen 3 órát, de sokat dobálózik, hisztizik és persze tagad mindent, miközben megcsinálja. egyébként egy szófogadó tüneményes értelmes okos kisfiú, de ezeket nem tudom mire vélni.
talán már érzi hogy pár hét és megszületik a kistesó? ő erről nem szokott beszélni, mintha magába zárkózna. a bili téma is persze kényes dolog most nála. pár hete a szobát is átrendeztük, bekerült a kiságy ő pedig heverőn alszik.
ez csak rosszabb lesz, ha hazajövünk a kórházból a picivel? nagoyn rossz nézni, hogy így kikel magából és nem tudok neki segíteni.... :-(
Mintha én írtam volna a kérdést, azzal a különbséggel, hogy 1. nálunk pár hete megszületett a kistesó, 2. a kisfiam sosem volt az a csendben elülős tünemény. Nem akarlak elkeseríteni, de nem igazán tudsz mit tenni a hisztik ellen. Nálunk is már a terhesség alatt rájött, hogy "trónfosztás" lesz, plusz ők most vannak a dackorszak közepén. Próbáld őt megérteni, és elfogadni, hogy még a pici születése után pár hétig ez lesz. Nem rosszalkodni akar ő, csak fél, hogy kikerül a figyelem középpontjából- és ez valamelyest így is lesz.
Mi rájöttünk, hogy fölösleges mérgelődnünk a rosszaságai miatt, idővel csitulnak a dührohamok.
Csak egy tanács: sose tiltsd majd el a picitől, vond be a tennivalókba (pl. hozza oda neked a pici pelusát).
Kitartást és szép napokat nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!