9 éves kisfiam most (Hétfőn) volt orvosnál. Az iskolaorvosnál volt az osztályával és az orvos adott neki egy papirt miszerint kivizsgálásra kell mennie a fütyi(je) mérete miatt! Szerintetek ez normális?
Bocs nem gondoltam,hogy hazudnál. Nem figyeltem, azt hittem a fiadról írod.
Értem,hogy nem érted miért nézte meg őket ennyire az iskola orvos.Ha jársz valamikor a kicsivel gyerekorvosnál kérdezz rá, hogy mennyire van ennek a dolognak jelentősége. Nekem két fiam van de még kisebbek:)
Remélem nem bántottalak meg nem állt szándékomban:)
Az első vagyok,
én úgy tudom, hogy már megszűntek az iskolában beadott oltások, úgy értem, ha itt az idő az oltáshoz, azt már nem az iskolaorvos adja be, hanem el kell vinni a saját háziorvoshoz. Az enyém a 6 éves oltást így kapta, nem oviban, nem suliban.
Én bemennék az iskola-igazgatóhoz, és megkérdezném, hogy akkor most mi történt??? És az elérhetőségét a dokinak elkérném.
Nem nem szűntek meg az iskola orvos által adott oltások. Az oltási sémának megfelelően a 6 éves kori oltás az utolsó amit a saját gyerekorvosod ad be a gyereknek. Pontosan azért,mert ma már nem minden 6 éves lesz iskolás. Tehát jól tudja a kérdező kedves első.
Múltkor kérdeztem erre rá a gyerekorvosunktól, mert nemsokára kell a 6 éves oltás a fiamnak. Tehát 6 éves kor után a következő kötelező oltást 11 évesen már az iskola orvos adja be. Az általam már felsorolt ajánlott oltásokkal meg az a helyzet, hogy ha minden szülő kéri akkor az iskola orvos leoltja az osztályt, ha csak 1-2 gyereke akkor a saját gyerekorvosuk.
Itt max azt tudnám normálisnak tartani, hogyha azért küldi el, mert nem szállt le mindkettő heréje, de azért, mert kicsi??? Ez röhejes.
Mit gondol a kretén, a másik doki majd megnyújtja a kissrácnak??? Marha.
Én a helyedben ezt megkifogásolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!