Hányas szandált vegyek nyárra?
Figyelt kérdés
Kisfiam 23-as cipőt hord. Most tudnék neki venni jó áron nyári szandit, de nem tudom, meg merjem-e venni a 24-est. Felpróbálta, kb 1 cm-el volt nagyobb a lábánál. Az eladó szerint a nyarat már nem bírná ki ez a méret. Fél év alatt több, mint 1 cm-et nőne a lába? Szerintetek jó lesz neki még 24-es nyárra, vagy nagyobbat vegyek az most még bő 1,5 cm-el nagyobb a lábánál)?2012. márc. 19. 14:10
1/4 anonim válasza:
25-öset vennék, amit most még egy picit nagynak látsz. Ha a 24-es csak 1 centivel hosszabb, mint a lába, tényleg nem bírná ki a nyarat.
2/4 anonim válasza:
Szia, szerintem azért a 24-est is ki fogod tudni jól használni, mire bejön a nagy meleg, pont jó lesz és szerintem 2 hónapot el fogja tudni hordani. 2 számot nem fog nőni a lába nyárig, ha meg most a 23-as jó neki zoknival/harisnyával, akkor a 24-es bőven jó lesz nyáron.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem 24-est fogok venni. Igazából ha jól belegondolok, tavaly nyár végére is kicsi lett a szandálja, pedig, abban is volt bő fél centi hely eleinte. Ha nyár végére kinövi a 24-est, veszünk nagyobbat, az meg jó lesz a bölcsibe benti cipőnek!
2012. márc. 19. 14:26
4/4 anonim válasza:
24-nél ne vegyél nagyobbat semmiképpen,az egyáltalán nem,használ a lábának sem,itt nem úgy van hogy majd belenő...:) nem lehet előre tudni mikor mennyit nő a lábuk.az én fiamnak volt hogy 1 évig alig nőtt valamit,a tavalyi cipőit hordta,majd mostanra 2 -3 hónap alatt nőtt neki 1,5 cm-t.tehát mennünk kell cipőt venni,mert 1 jó rá.egyébként érdemes 3 havonta mérni a lábukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!