2 éves kislánynak érdemes nyárra ilyesmi szandált venni?
[link] storetype=store&store=32&pageno=6
Nem fog belőle kilépni, vagy elesni benne? Nekem nagyon tetszenek ezek, csak nem tudom hogy való-e már egy 2 évesnek.
Az én két éves kislányom nagyon szereti.Ami most van neki azt lassan kinövi,de biztos,hogy veszek neki másikat.Viszont ne adj érte ennyi pénzt!!!
Én kínaiban vettem,tökéletes.
Én nem vennék neki főleg ennyi pénzért...nem is szerette tavaly sem állandóan lehúzkodta.
Nem tartja rendesen a bokáját sem. Nálunk ez fontos tényező.
Vedd meg nyugodtan. Ez nem "gumipapucs" kedves elottem valaszol.
Ez egy kemenyebb hab, nekem balerinam van, de imadom, olyan mintha zselen jarnek, nagyon kenyelmes.
A csoportomban is tobb kisgyereknek van (1-2 evesek), nem esnek el benne, es nem is esik le a labukrol. O mar ket eves, nyugodtan vedd meg a klumpat, kisebbeknek pedig ott a balerina, olyan kis cukik:)
Jajj de jó, akkor fogok venni. Persze nem ezt a drágát, tudom én is hogy van olcsóbb is, csak arról nem találtam linket.
Köszi a válaszokat.
En mar valaszoltam, nekem is van, csak ballerinaban.
En megvennem az igazit, mert van igazim, meg hamisitvanyom is, a fake az eleg kemeny, az igazi viszont nagyon puha. Tegnap futottam a villamos utan, es mintha nem is a foldon lepdeltem volna. Szerintem erdemes bealdozni ra, mert eleg sokaig ki is birjak. Mondjuk a gyerekek laba gyorsan no, lehet elobb kinone, mint szetrugna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!