Kisfiam megfázott, és le van tapadva a garatba a nyák. Hogyan tanítsam meg rá, hogy kiköpje, amikor felköhögi?
Orrporszívóval próbáltam kiszívatni, de alig jön ki valami, kifújni ki tudja az orrát, de nem teljesen, mert állandóan tele van. Ilyenkor rásegítünk, és kijön az orrából a maradék lerakódás. A garatban viszont van, amit nem tud kiköpni, ökölődik, de visszanyeli. :( Éjszaka többször ébred ezmiatt, horkol, szörcsög, van, hogy fel kell ébreszteni, mert hangos, és félek, nehogy megfulladjon benne. :( Adjatok tanácsot, mi lenne a megoldás?
Ui: Gyógyszert nem kap, az orrába fújok spray-vel ha szükséges. Láza nincs.
Természetesen zsebkendőbe köpné, nem a földre. Én is kiköpöm, ha beteg vagyok, én meg nem bírom elviselni, ha a torkomban van a lerakódás. Zavar nagyon, és jobb ha megszabadulok tőle. Na meg ha el kell mennem itthonról, akkor itthon elvégzem azt, amit nyilvánosan nem tennék.
3 éves elmúlt amúgy a fiam. A Stodal jó ötlet, ha tényleg hatásos, ma veszek is!
Rendben, köszönöm.
Amikor beteg voltam, és volt, hogy a hangom is elment, köhögtem, és fel is jött. Biztos nem nyelem le, ha már felköhögtem, mi ebben az érdekes? Ha itthon vagyok, kiköpöm igen. Ez olyan, mint az orrfújás. Minden reggel mosakodás után ki szoktam fújni az orrom, nem hagyom bent egész nap. Ha beteg az ember, folyik az orra is többnyire, ki kell fújni, mert különben folyik magától, vagy ha tüsszent az ember, akkor utána is kiszoktam fújni, mert ki kell. Most komolyan, miért furcsa ez?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!