Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mekkora 28 hónapos kisfiad...

Mekkora 28 hónapos kisfiad (magasság, súly)?

Figyelt kérdés

Én nagyon aggódom, hétfőn viszem dokihoz mert a súlya bosszant nagyon. 99cm és 21kg

Nem duci, vagy kövér kinézetre, mert arányos mint egy felnőtt, de ez a súly rengeteg, a keresztfiam 16kg volt mire suliba ment.

2012. márc. 18. 00:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
.
2012. márc. 19. 09:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a 21 kg az nagyon sok.Nekem 4300 és 62 cm-rel született s most kb 100 cm és 15 kg.(27 hónapos)

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 19. 10:23
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a válaszolt, próbálok képet felrakni de most nem otthonról írok mert 2 hete nem vagyunk otthon. Ha hazamegyünk mindenesetre elviszem a fiam a dokinkhoz, hogy legalább egy endokrinológiai vizsgálatra elküldjön minket.

2012. márc. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!