Mekkora 28 hónapos kisfiad (magasság, súly)?
Én nagyon aggódom, hétfőn viszem dokihoz mert a súlya bosszant nagyon. 99cm és 21kg
Nem duci, vagy kövér kinézetre, mert arányos mint egy felnőtt, de ez a súly rengeteg, a keresztfiam 16kg volt mire suliba ment.
2,5 évesen kb 14,5 kg volt, a magasságát nem tudom, de a többiekhez viszonyítva magas kisfiú
a 21 kg az sok szerintem
27 hónapos, 93-94cm és 14,5 kiló. egyáltalán nem vékony.
21 kiló az rengeteg, nem bántani akarlak, csak meglepő nagyon.
mennyi született és milyen ütemben hízott?
szerintem ennyi iskolás korban kéne lennie, nem lehet, hogy van valami probléma, pl. hasnyálmirigy vagy cukor?
Kisfiam 30 hónapos, 97 cm és 14,8 kg. Mondjuk el bírnék képzelni rajta még egy-két kilót.
Keresztfiadhoz szerintem ne nagyon hasonlítsd a kisfiadat.
21 kg kiugró érték, a magasságához képest is.
Tennél fel róla képet (ruhában, arc kitakarva), amin látszik a testalkata? Lehet, hogy kemény a csontozata is. Kíváncsi vagyok, mit mond a doki.
2,5 éves, 94 cm és 18 kg!
Ő erős testalkatú, de semmiképpen sem duci.
Unokatesója lány (2,5 évesen) 23!!!! kg volt. Ott már szólt a dr. és a védőnő, h csináljanak valamit. Ő tényleg gurult. Kilopta a hűtőből a margarint és az ujjával ette + ehhez hasonlóakat csinált...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!