Ügyelet? Lányom 1 hete beteg.
Figyelt kérdés
Szerdán kezd.tüdőgyulladást állapítottak meg.Mult péntek óta beteg.Ujra 41 fokos láza van. Sokkal rosszabbul van,mint szerdán.Zinnatot szed,flixotildet-ventolint kell fujni.Dokinő azt mondta h nem kell ügyeletre menni,ha rosszabbul van akkor is elég hétfőn. Kislányomnak asztmája van. 2,5 éves.2012. márc. 16. 08:08
2/7 anonim válasza:
41 fokos lázzal tuti elvinném.ráadásul asztmás is
én indulnék
5/7 anonim válasza:
Remélem már rég úton vagytok. Én sokkal kisebb dolgok miatt rohanok az ügyeletre. Egyszer volt az életben a fiamnak 39 fokos láza, és azt hittem szívrohamot kapok. De 41 fok?, úristen.
6/7 A kérdező kommentje:
Voltunk.Ügyelets doki szerint természetes az ekkora láz, tüdeje mindkét oldala sipol/búg már. Terápia ugyanaz,mint eddig. Egyéb teendő nincs.
2012. márc. 16. 10:53
7/7 anonim válasza:
Fiamnak szintén 2,5 éves korában egy hétig volt 39-40 fokos láza, alig lehetett levinni és minket sem utaltak kórházba. Gyógyszer és borogatás mellett is csak kicsit ment le a láza, de már akkor örültem, ha 38-at mutatott a lázmérő. Vírusos tüdőgyulladása volt. Jobbulást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!