Voltatok-e mar olyan helyzetben, hogy a babatoknak nam volt 2 napja szeklete?
igen. A kicsi, amíg anyatejes volt, hetente kakált jó sokat. Összegyűjtötte.
Bezzeg a nagyfiam minden pelusba...
Csak akkor kezdjél el aggódni, ha látod, hogy nem érzi jól magát, szorulása van. Ha jó kedélyű, akkor nem kell neki, ennyi.
Nekem még csak a pocakomban van a baba, de öcsémnek anno piciként hetente volt csak széklete. Különösebb gondja nem volt belőle, sok rostosat itatott-etetett vele anyum a háziorvos tanácsára. Egyszer "fajult" beöntésig a dolog, mára már mondjuk felnőtt, de még most is megvan neki ez a problémája.
32 hetes kismama
Szia
az én lánykám már 2 és fél éves. 25 hónapig szoptattam és volt - igaz az elején- hogy 10!! napig nem volt széklete.(azt hiszem 4-5hónapos lehetett). Már amikor pukizott volt szaga is. Elvittem a dokihoz és azt mondta, hogy anyatejes babáknál ez gyakori. ilyenkor azvan,hogy az összes anyatejet felhasználja a kicsi szervezete. Nyugodjak meg.
Na én nem nyugodtam meg, és adtam neki pár korty bébi őszilevet amit már lehet 4 hósan adni. Aznap már volt is neki. sztem a 10nap akkor sem normális.
2nap még nem vészes, főleg ha anyatejes,csak ha fáj a pocija akkor adj neki vmi rostosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!