Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős koráig hordott a...

Mennyi idős koráig hordott a gyermeketek minden évszakban sapkát?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy télen meg nyáron evidens, de a többi évszakban. Kezdő anyuka vagyok, én csak télen hordok sapkát.
2012. márc. 14. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

0

nem adtam rájuk tavasszal, ősszel amikor kellemes idő volt.

2012. márc. 14. 04:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Kb. egy éves koráig.

Nyár végén született, ősszel alap volt, hogy adtam, télen is:)

Aztán tavasszal időtől függött, de ha szél volt, mindig volt rajta.

Tulajdonképpen még ma is így van, időtől függ, hogy adok-e.

2012. márc. 14. 06:42
 3/6 anonim ***** válasza:

2,5 éves,és mindig adok rá sapit.nagyon érzékeny bőre,szeme van(hófehér bőrű,zöldszemű,vöröses szőke hajú),így a leggyengébb naptól is megpirulna.

Az apja ilyen,a héten képes volt leégni amikor kicsit sütött a nap.

2012. márc. 14. 06:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Szinte semeddig.

Áprilisi kisfiú, az első nyarán babakocsiban volt legtöbbször a levegőn, ott eleve nem adtam rá, hiszen a kupola árnyékolta. A második nyarán már járt,nem tűrte meg magán, max a kendőt. (olyan kalózosan)

Amúgy csak akkor van sapka a fején, ha tényleg hideg van, vagy nagyon fúj a szél, mert leszedi magáról, ha felesleges, én meg nem erőltetem.

2012. márc. 14. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
decemberi baba, sok hajjal, tavasszal mikor hűvös volt kapucni volt a buksiján, mikor már meleg volt esernyőt szereltem a babakocsira, igazából csak 1,5 évesen hordott sapit nyáron, mikor nem babakocsiban ült
2012. márc. 14. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
2,5 éves lesz májusban a fiam még biztosan adok rá tavasszal sapkát, pláne, ha fúj a szél vagy erősebben süt a nap. Ugyanez ősszel is.
2012. márc. 14. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!