Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy éltétek meg mikor gyermek...

Hogy éltétek meg mikor gyermeketek oviba ment? Mekkora volt akkor?

Figyelt kérdés
Én félek tőle, hogy nem fogja jól viselni, már is volt így ezzel ?
2012. márc. 12. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még csak a bölcsiről tudok nyilatkozni. Nálunk kicsivel 2 éves kora előtt ment bölcsibe, az első pár hétben a szívem szakadt meg érte, ha hallottam, hogy sír. Volt, hogy otthon én is bőgtem. Ma már a legjobb döntésemnek tartom, hiszen imád bölcsibe járni, nagyon igényli a hasonló koruak társaságát. Idén lesz 3 éves, akkor szeretném már oviba iratni, mert érkezik nyáron a kistesó, így bölcsibe biztos nem veszik vissza, ha én otthon maradok a picivel. Remélem ide is hamar be fog szokni. Amit észrevettem rajta, hogy rengeteget erősödött az immunrendszere. Míg novemberben 2 hetente otthon voltam vele, addig idén legutóbb januárban volt beteg, hiába betegedett le a fél csoportjuk.
2012. márc. 12. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az első időben én is sírtam, igaz már csak kinn. De szerencsére csak akkor sírt, amikor eljöttem, már a folyosón menve sem hallottam a sírást. Azért még most is fél év ovi után rossz egy betegség után visszamenni az oviba és otthagyni. Mindig biztosítanom kell, hogy jövök érte és szeretem. :)
2012. márc. 12. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Én örültem neki, mert nagyon kellett neki a gyerektársaság. Igaz eleinte volt, hogy nem akart maradni, de ez nem sokáig tartott (max. 2 hét).

A múltkor egy másik csoportba kellett hagyni, mert a saját csoportjából a nagyok fellépett valami nőnapi műsorban, így a kicsiket nem vitték a szülők (vegyes csoport).

Apa azt mondta én vigyem, nézzük meg, hogy mennyire vagány, mert egyébként nagy csavargó 3,5 éves léttére.

Mintha semmi nem lett volna elvolt mint hal a vízbe én meg halálra izgultam magam egész nap...

2012. márc. 12. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat ! Remélem csak túlparázom a dolgot és könnyedén vesszük majd az akadályokat. De nagyon anyás a lányom. Mikor bent voltunk az oviban, ment volna a gyerekekkel játszani, tudom, ez nem jelent semmit, de azért nyugtatgatom magam :))
2012. márc. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!