Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16 honapos kisfiam éjszaka...

16 honapos kisfiam éjszaka még mostis megiszik kb 2 liter teát hogy szoktassam le rola?

Figyelt kérdés

2012. márc. 13. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

vérvételen voltatok?

ez már elég erős diabetesz gyanú :S

2012. márc. 13. 14:59
 12/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Az en kicsi fiam most mult 2 eves oktoberben.Nalunk ugyan ez a helyzet.Ejjel van hogy 2 liter tea is lecsuszik..vacsoratol fuggoen.Januar ota ejjelente van hogy 10-12szer is felebred, nyammog a teaert, ha nem adok akkor uvolt, egyszeruen magan kivul van...mint a sakal.Amikor pici volt vegig aludta az ejszakakat, szamomra ismeretlen volt a kialvatlansag.Ma viszont, mar a "nyalam folyik" estere a faradtsagtol:-) mert 2 orat nem tudok aludni egyhuzamban,hiaba arkom a cumisuveget az agyikojaba.Raadasul alig akar enni, mert a folyadek elteliti, ossze vissza eszik,tiszta agyrem.Neha ketsegbe esek, mert tanacstalan vagyok ezzel kapcsolatban.Mit tegyek, hogyan szoktassam le errol??A cumit eldobta magatol, mar nem kell neki lassan 1 eve.Voltunk orvosnal, korhazban is fekudtunk ez miatt, minden rendben van nala,hala az egnek, a cukra, az anyagcsere, szoval minden,az orvos szerint ez egy rossz szokasa a picinek.De ezt mar sem pelussal sem ruhaval nem birom, mert 4x teszem tisztaba egy ejszaka, es minimum 2x atoltoztetem.Kiprobaltam mindent, literes kancsoban max 1,5 dl a tea, ami nagyon gyenge, a tobbi viz.Alig rakok bele cukrot...mar 0-as cumit is vettem az uvegre abbol nem omlik a szajaba, csak nyammog rajta.A viztol meg kirazza a hideg, nem kell neki.Aki tud valami okosat, irjon nekem!!

Koszi elore is, sziasztok

Anita

2012. okt. 15. 01:56
 13/13 anonim válasza:
Jah, es naponta mossuk 2x a fogacskajat...
2012. okt. 15. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!