Elvinnétek egy 2éves gyereket a Hungexpo tuning showra? Árthat neki?
Figyelt kérdés
Imádja az autókat a kislányom,a párom kitalálta hogy elviszi. Csak ketten mennének,engem nem igazán érdekel. Szerintetek?2012. márc. 13. 10:04
1/3 anonim válasza:
mi a 3éves és a 19hónapos fiunkat az Etyeki agrárgépshow-ra vittük el.nem szenvedtek maradandó károsodást-max hogy azóta még nagyobb kombájn/traktor őrület van :-)
de én elmennék velük a helyedben.
2/3 anonim válasza:
El. Nekem 2 múlt a fiam, mi is megyünk! Tavaly is voltunk, teljesen odáig van az autókért. Semmi baja nem lett, szerintem most sem lesz:) Max a hiszti, ha indulni kell haza...:)
3/3 anonim válasza:
Reméljük, hogy tényleg nem ártott a gyerekeknek. Én ott dolgozom, és amikor a Tuning Show van, az irodai dolgozók kényszerszabadságon vannak, mert nem lehet az állandó zajban dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!