Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány cm 2 éves gyermeketek...

Hány cm 2 éves gyermeketek lába? És hányas a cipője?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 17:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!Kislányom 20 hónapos és 13.5cm a lába,22-es cipőt veszek neki.Most voltunk ortopédusnál és azt mondta,hogy fél centivel legyen nagyobb a cipő ,mint a gyerek lába.

Tehát 13.5 cm-rel cipő kell a babád lábára...

2012. márc. 12. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:

22 hós kisfiamnak 13,6 a talphossza. Téli cipője siesta 22 (nem tudom milyen a a talphossza). Tavaszi siesta 21 (de ez ez belülről 14,1-2 még jó rá)

A 13,5 cm-es szandit most cseréltük le 14 cm-esre. Nagy rá, de a másik már picit rövid volt.

Ha kicsi lesz a siesta (hamarosan) akkor 23-as 14,5 cm-es cipőt kap, már megvettem.

2012. márc. 12. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

A hányas cipő kell és a hányas cipőt vegyek rá,az én felfogásomban nem egészen ugyan az! Te meg azt írtad 13cm a talpa,hányas cipőt VEGYEK rá?! Kedvedért megmérik az anyukák a gyerek lábát,ami nem könnyű,te meg háborogsz!

Bocs ha néhányan segíteni szerettek volna,de te meg visszavehetnél egy kicsit a stílusodból!

2012. márc. 12. 14:43
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a további válaszokat.

Kedves utolsó Te a kritikába kezdtél bele h gyerek nélkül nem kell cipőt venni,de ennek a kérdésnek nem ez a témája, úgyhogy tárgytalan amiket írsz és megkérlek ne írj többet ide.

2012. márc. 12. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem kritika volt hanem tanács! És akkor és oda írok ahová én szeretnék,én meg megkérlek hogy ebbe nem szólj bele! A stílusod akkor is kritikán aluli. Tovább szép napot!
2012. márc. 12. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsoval, tényleg flegma válaszadás volt a kérdező részéről.
szept. 17. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!