Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 14 hónaposnak milyen gyakran...

A 14 hónaposnak milyen gyakran lehet adni Smectát? Napi 6-8 széklete van.

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem ezt orvossal beszéld meg.Nem biztos,h a Smecta a nyerő,lehet,h a táplálkozában van a bibi.Ha meg hasmenése van(a Smecta ugye arra való)én biztos,h dokihoz vinném(a kiszáradás veszélye miatt)mivel elég pici még.Bármit össze szedhetett,nyár van.
2009. jún. 10. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Ki kell deriteni hogy mitől van ez. Mindenképpen kérj széklettenmyésztést.

Nekünk is ez volt, kitenyészett egy kórokozó kaptunk rá gyógyszert és 5 nap alatt rendeződött.

2009. jún. 10. 17:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A tegnap 4 kaki volt.

Ma reggel doki és a smectát mondta 3*1/2.,ha nincs tul gyakran kaki.

De ma gyakran van,nagyon és azt nem mondta hogy ilyenkor mennyi kell.Olvastam,hogy lehet duplázni,de nem merem.

Ti mennyit adtatok erös hasmenésre?

Szegény már enni sem akar,nem mintha kéne.Diéta kell!

Inni rengeteget iszik,de van ithon sos oldat is ha nem inna eleget.Kiszáradni nem szárad ki!

2009. jún. 10. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valamit összeszedet és attó van hasmenése, akkor nem kell smecta! Pont az a lényeg, hogy kiürüljön. Ha kb 4-5 napja tartósan, csak akkor kell. Ha iszik akkor nem lesz semmi baj.A smecta egy erős szer, a szervezet néha megoldja, miért kell a mai gyerekeket állandóan gyógyszerezni? Lehet egy gyomor rontás is.Diéta, sok folyadék, nem baj ha nem eszik.
2009. jún. 11. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!