Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok valamilyen multivitamint...

Adtok valamilyen multivitamint mésfél éves gyereketeknek, aki nem eszi meg a gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Vitacolant adtam. Most 3 éves és mindenféle gyümölcsöt megeszik.
2012. márc. 9. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Adnék én, de azt is kiköpi, nem egyszerű vele. Csak a banánt eszi.
2012. márc. 9. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Vitacolant kap egy éves kislányom, mert nagyon nem eszik sajnos gyümölcsöt.
2012. márc. 9. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
a fiaim sem nagy gyümölcsösek(3éves és 21hónapos).ők cebion 2x multi-t vagy marslakócskák szirupot kapnak
2012. márc. 9. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Multikid vassal 2szer 5 ml. Csak almát és fagyaszot epret eszik... A vitamin beadás két hétig rémálom volt, nem akarta bevenn, aztán megtört és most már magától szól érte, ha én elfelejtem.
2012. márc. 9. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem! Azért, mert hirdetnek mindenféle kutya...át a tévében, nem adok neki semmilyen külön plusz vitamint. Ha a gyerek szépen eszik zöldség-gyümölcs stb., akkor annyi jut a szervezetébe, amennyire szüksége van. Semmi plusz gyógyszer!!!!!
2012. márc. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!