Mennyi idős koráig itta cumisüvegből a reggeli-esti tejet a gyermeketek?
3 múlt és még abból issza.ő sem kéri pohárból,ha kéri még kb 1 évet kap reggel tejet,vagy kakaót aztán már nem adom neki üvegből a reggeli mellé kapja pohárból.
ja és miért kelett mindenkit lepontozni?
Decemberben volt 2,5 éves a fiam, akkor vitte el a Mikulás a cumisüveget, de az esti és reggeli rituáléhoz hiányzott neki is. Hiába vettem szép bögrét neki, amit ő választott, ágyban fekve nem lehet abból inni a kakaót. Megsajnáltam.
Vettem neki pl a dm is kapható vizet. Waterrr van ráírva, van almás, epres, mindenféle... na és ennek az üvege lett az esti és reggeli kakaós üveg. Nem cumisüveg, de nem is bögre, kettő közti állapot.
a lányom vasárnap lett 3 éves de még üvegezik. a kistesóval együtt összebújnak és isszák :DDD
ismerősünk lánya 6 éves koráig üvegezett.
engem nem visel meg a dolog :-))))
Most a hónap végén lesz 2,5 éves a kisfiam. Reggel-este még cumisüvegből issza az ágyban fekve a 2+ bebivita tejitalt, alkalmanként kb. 2,5 dl-nyit. Normál tejjel is próbálkoztam már pohárból, de 3 kortynál többet nem hajlandó inni belőle. Kakaót, vagy macikávét is szokott kapni a bölcsiben reggeli mellé, eredmény ugyanaz: pár korty után nem kell neki.
Akkor inkább maradok a tejitalnál, ezt még megissza, van benne sok vitamin, és nem mellesleg a tejalapú táplálék is nagyon fontos ebben a korban. Na és lehet lepontozni engem is.
Négy éves múlt a lányom februárban, de az esti és reggeli karamellás tej, az fixen cumisüvegből.
Este meseolvasás közben fekve, reggel pedig még félálomban azzal ébresztem. Imádom, amikor még csukott szemmel tapogat a cumisüvegért és miközben megissza, halkan beszélek hozzá és ő simizi a kezemet, és így nem ébred nyűgösen. Amíg kéri addig így is lesz.
Egyébként én éjjel a vizet is cumisüvegben teszem az ágya mellé, mert nálunk száraz a levegő és megszomjazik, félálomban, fekve csak magáraborítaná a vizet és akkor teljesen felébredne és rosszabb lenne az éjszakánk, így viszont sokszor csak azt hallom - már ha felébredek:) - hogy koppan a cumisüveg az éjjeliszekrényen és alszik is tovább.
Mindenkinek köszönöm a választ! Nem fogom én sem megfosztani ettől a kis "rituáléjától"! :)
(Én nem pontoztam le senkit!) Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!