15 hónapos babának cumisüvegből a reggeli és esti babatejet/tápszert?
Az én kislányom 18 hónapos és még ő is igényli a tejitalt reggel/este cumisüvegből. A vizet már pohárból, csörösből issza, de ezt mnég nem.
Kiváncsi vagyok a többi válaszra.
2 éves kora után szeretnék neki tejet adni babatej helyett és azt már pohárból tervezem, addig szerintem várok, nem sürgetem.
Az én kislányom napközben csak vizet iszik, semmiféle teát nem kap, azt viszont csőrös pohárból, vagy műanyag palackból (ami babáknak való és van rajta "csőr") de ha a pohárnak van fogantyúja, abból is meg tudja inni a vizet.
Én már próbáltam neki tejet adni, meg is itta, nem lett tőle semmi baja, de nem bízom a tej minőségében ezért adok inkább reggelire babatejet.
Harmadikra reagálva:
Nem kötekedésből, de megnézem azt az anyukát, aki a fáradt gyerekébe elalvás elött kanállal "beadagol" 220 ml tejet.
Az enyém félálomban megissza és alvás, próbálkozhatnék én kanállal és pohárral, nem lenne sikere szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!