Beadjam neki így az antibiotikumot?
Nem akarom védeni a dokid, de a miénk is adott már úgy gyógyszert, éppen pont valamit allergiára, ami csak nagyobbaknak lett volna jó. Rá is kérdeztem, és azt mondta, erre nem tud az adott helyzetben jobbat, így kisebb dózisban azt kell adni.
A faim éppen így volt beteg, mint most a te kislányod. Szombatra belázasodott, köhögött, folyt az orra. Az ügyeletre vittem, ahol Ambroxolt adtak neki +C-vitamin, lázcsillapítás, mert vírusfertőzése volt. Hétfőn nem volt semmi baja, kedden elvittem a dokijához, aki szintén nem látott semmi baját, csak a köhögés miatt mondta, hogy maradjon otthon még két napot. Délutánra olyan lázas volt megint, hogy azt sem tudtam, mit csináljak vele. Másnap kapott AB-t, ami egy nap alatt rendbe hozta.
Lehet, a dokitokhoz mentek már páran ugyanígy, ahogy az én fiam, és azért írta már most ki az antibiotikumot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!