Mit csináljak a 2.5 évesemmel hogy aludjon?
Nem viccnek szántam a korai kelést. Az össz alvásigényét nem fogod tudni megnövelni, ami van, azt kell célszerűen elosztani.
Borzasztó elszántnak kell lenni, hogy felébressz egy édesen alvó gyereket, de ha másképp nem álmosodik el ebéd utánig, nincs jobb megoldás. És persze lehet, hogy pár napig hiába kelted korán, nem fog aludni napközben. De ha kitartasz, előbb-utóbb átprogramozódik.
Tényleg lehetne korábban kelteni...
Közösségbe mikor megy? Azért kérdezem, mert nekem is volt ilyen a kicsivel, pont ugyanez. Aztán amikor bölcsibe került én nem tudom hogy mit műveltek vele, de a kényeskedő, rituálékhoz szokott és nyafogó gyerekemből egy kisangyal lett. Utána már nekem is hétvégén az első szóra ment délben is aludni (se hiszti, se kergetőzés, se párnadobálás), betakartam, becsukta a szemét és próbált elaludni. Áldott legyen a szent neve a gondozónőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!