Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rollert, hány évesnek érdemes...

Rollert, hány évesnek érdemes venni? Fiam 26 honapos, állandoan azt lesi, és kell neki. de bizti, hogy még nem tudna rajta menni

Figyelt kérdés
csak azért kérdem,mert most akarok neki triciklit venni.melyiket érdemesebb mostanában vennem triciklit,vagy rollert?sajnos nem állunk jol anyagilag ugyhogy választanom kell.sajnos ajándékba sem kapja eggyiket sem,ugyhogy melyiket érdemes?
2012. márc. 3. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia nekunk van tricikli, de nem tudja hasznalni a pedalt. :( A motort jobban szereti. De tavaszal veszunk neki rollert mert a jatszohazban kiprobalta es egesz ugyes volt. Raerzet a dologra. :)
2012. márc. 3. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
A lányom 27 hónapos, igazából a roller nem érdekli, a bicikli-tricikli az nekünk olyan tolható, meg ő is tudja tolni, praktikusabb, mint a roller, és ő jobban is szereti, egyenlőre nem hajtja, csak én tolom, de már próbálkozik vele:)
2012. márc. 3. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk van triciklink, most, hogy jobb idő lett, elővettük. Próbálkozik vele, de nem tudja tekerni.

Hamar meg is unja, inkább tologatja, de ha haladni akar, akkor átül a motorra. Csak a kertben használjuk, nem akarom az egész utcán én cipelni.

A rollert nálunk is a játszóházban próbálta, a harmadik alkalommal már megtanulta hajtani, nagyon ügyes vele.

Én talán a rollert venném.

Lányom 2 éves pont.

2012. márc. 3. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 kerekű roller van, kb annyi idősen kaptam mint a te fiad, és megtanult vele szépen. Van triciklink is, azt nem tudta hajtani, és most se hajtja, pedig 3,5 éves. A roller idebent van, azzal szokott néha közlekedni, kismotor is van, de az se érdekelte, most kezdi használni. Szóval az én lányom nincs odáig a gurulós járművekért, de azért a roller jött be a legjobban neki ezek közül. (mondjuk ő kicsi is korához képest, nem tudott sokáig sétálni, most pár hete kezdte el, hogy alig áll a testvérfellépőre, inkább jön a lábán, eddig őt is én toltam mindig.
2012. márc. 4. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak 4 kerekű rollerje van és ügyesen hajtja. Kicsit még lassúcska és olykor "bénázik", de nagyon szereti.

Azt viszont még nem tudja, hogy ha elég gyorsan meglökte magát, akkor tegye fel a másik lábát is és úgy guruljon. Ő folyton löki magátz, így hamar elfárad.

2012. márc. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!