Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kismotorról pár kérdés?

Kismotorról pár kérdés?

Figyelt kérdés
MA vettem egyet a 20hónapos lányomnak, de alig akar róla leszállni, csak nagy hiszti árán. A liftbe sem akar bemenni vele... Szörnyű volt. Most elaludt és kivittem az erkélyre. Nem akarom h mindig ez a hiszti legyen ha haza kell menni vagy ha hazaérünk és kint kell hagyni a motort a folyóson. Változik ez a dolog vagy mindig ilyen hiszi lesz érte???
2012. márc. 2. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as vagyok: azért írtam este 10 órát, mivel nyílván addig már nincs fent a gyerek, és nyílvánvaló az is, hogy nem 0-24-be fog vele randalírozni.

Én akkoris tartom, hogy odaadnám neki. Egyik dolog az, hogy ha nem úgy megy vele mint az őrült, akkor nem csap akkora zajt vele, hogy az zavaró legyen, a másik dolog, amikor az én kislányom megkapta a motorját másfél éves kora körül, ő is rögtön nagyon megszerette. Volt olyan, hogy rajta ült, és úgy nézte a mesét. Egy métert nem ment vele, csak rajta ücsörgött, mert annyira szerette. Miért vontam volna meg tőle ezt az örömöt, hogy ő rajta ücsörögjön a lakás kellős közepén?!

Ha elveszed tőle ezt az új és nagyszerű játékot, aminek ennyire örül, azzal "fájdalmat" okozol neki. Én még akkor is inkább rászólnék 50x, hogy lassan menjen vele, minthogy megvonjam tőle azért, nehogy ferde szemmel nézzen rám az alsó szomszéd.

2012. márc. 2. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja értem én, csak azt írtam le, hogy este 10 után a mi házunkban pl. már csendben kell lenni. A gyerekre is rászólok, ő ugyanis sajnos este tíz előtt nem alszik el, szinte kisebb az alvásigénye, mint nekünk :)

Én is azt gondolom, hogy nehogy elvedd tőle......nem vehetsz el tőle egész életében mindent, aminek túlzottan örül!

2012. márc. 2. 12:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is odaadnám neki! Az én lányom is motorozik bent, mért én maradjak csendben ha más is zörög. Én biztos nem fogom csitítgatni. Azért gyerek, hogy játsszon! Ha más nekiállhat este 8kor szekrényt összerakni és fúrni akkor már nehogy az én lányom ne motorozhasson bent!
2012. márc. 2. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Én pont azért csitítom a gyereket, hogy ne legyek a tipikus "bort iszik vizet prédikál". Nálunk az alattunk lakó kis liba vihog a pasijaival minden pénteke este tízig-tizenegyig, nem egyszer ébredt már fel rájuk a gyerek...tehát le kell mennünk hozzá időnként hogy kussoljon már be.....és ehhez nem lenne pofám, ha én meg engedném a gyerekemnek, hogy zajoljon este.

Másrészt meg a gyereknek sem árt megtanítani, hogy vannak betartandó illemszabályok. Nem várhatjuk el tőle kamaszkorban hogy ne bömböltesse este tízkor a magnóját, ha kicsinek megengedjük, hogy zajongjon. Vannak elfogult szülők, akik nem szólnak a kicsi drága szemük fényére, de én nem tartozom azok közé, akiknél a kicsinek bármit szabad, csak mert tündibündi. Én szeretem betartatni vele is a szabályokat, amit elvárok mástól is.

2012. márc. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!