Eperke baba? Tudnátok segíteni hogy honnan tudnék rendelni?
vatera.hu/babazas_jatekbaba/textilbaba_rongybaba/bajos_eneklo_csacsogo_alvos_eperk
Ilyenre gondoltam.
3.nak
Köszi de nem ilyenre gondoltam.
Olyanra gondolok ami van eper,alma,körte,padlizsán,retek.Babák csak ilyen ruhákba vannak.
Nekem van összesen 4 Eperke babám, mindet eBay-en rendeltem. Az egyik egy KellyToy gyártmányú Ginger Snap (Édesmézes) plüssbaba, a másik 3 pedig BanDai gyártmányú "Berry Soft Friends" baba: Strawberry Shortcake (Eperke), Ginger Snap (Édesmézes) és Orange Blossom (Narancsvirág).
Minden esetre kérdés, hogy plüss baba kell-e vagy műanyag, mely karaktereket szeretnéd, illetve hogy melyik szériából (1980-as Kenner, 2003-as BanDai, 2007-es Playmates, vagy 2009-es Hasbro). Az enyémek a 2003-asból vannak. Nem mindegy, mert ha a kislányodnak vennéd a babát, akkor csalódást okozhatsz, ha másik szériából valót veszel neki, mint amelyikből szeretne; ugyanis egészen máshogy néznek ki a különböző szériákból való babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!