Mit csináljak, ha 21 hónapos gyerekem nem szereti a húst?
Figyelt kérdés
Mostanában nem hajlandó húst enni. Ha belecsempészem a szájába észreveszi és kiköpi.2012. márc. 1. 15:19
1/4 anonim válasza:
Én kisfiam se eszi,pedig 1,5 éves koráig szerette,aztán hirtelen elutasitotta. Mindig beleturmizoltam a főzelékbe,hogy legalább annyi jusson a szervezetébe. Most 2,5 éves,tegnap evett kb 3 szem sülthús,csoda történt :)
2/4 anonim válasza:
Ne eröltesd. ösztönösen tudja mire van szüksége. ha nem eszi, más hiányzik a szervesetének
3/4 anonim válasza:
A 3 év alatti gyerekek ki tudják választani, hogy mire van szükségük. Több kutatás alátámasztotta, de a spektrumon is láttam egy filmet és tényleg kitalálta a gyerek, hogy mi kell neki. 6 hónapos kórtól tesztelték őket. Volt aki először zöldséget, gyümölcsöt evett, majd átállt a húsra később cserélt. A legkisebb fiam most 20 hónapos eddig imádta a zöldségeket, répát. Most meg állandóan husit kér. Mondja is, hogy "usi" :) De a nyuszira is azt mondja, hogy usi. Lehet, hogy nyúl húst akar enni. :))
4/4 anonim válasza:
Ismerős gyermeke egy hétig tejbegrízen élt, semmi mást nem akart megenni.....tudta a gyerek, hogy tejbegrízre van szüksége? .) Nem szabad elhinni minden kutatást :)
Most ilyen korszaka van, majd meg fogja enni. A gyerekek kiskorban mindenféle korszakokon mennek át, alakulgat a személyiségük, étrendjük, ízlésük, minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!