Libero Mega Pack - ban ami most akciós a Tescoban, hány db. van? És mekkor méretekre vonatkozik az akció?
Babám 16 kg. rá való kellene...
Köszönöm ha írtok!
Ha jól emlékszem akkor az az XL-s, 5- vagy hatos más néven, 72 darab van benne, és vonatkozik rá az akció.
Remélem erre gondoltál.
Esetleg nem tudja valamelyikőtök, mekkora centire az 5-ös vagy a 6-os Libero?
Köszi!
A 16 kg-os gyerekre inkább a 6-os pelenkát ajánlanám. A kisfiam 14 kg, és már elég régóta 6-ost használ.
Most nem tudom megmérni, mert a gyerekszobában van a pelenka, ahol a fiam épp alszik, de szerintem kicsi lenne már az 5-ös.
Köszönöm kedves utolsó!
Esetleg később nem tennéd meg, hogy lecentized nekem?
Délután elmennék venni akkor... jó lenne kideríteni, van-e akkor mint amit most használok, a Babylove 5-ös! De ahogy írod, nagy valószínűséggel a 6-os lesz!
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm Neked is!
Később benézek még, hátha sikerül valemelyikőtöknek mégis lemérni is!
Köszi még egyszer!!
Találtam egy kóbor pelenkát a hátizsákomban :-)
Az eleje szélessége (legfelül, deréknál) tépőzár nélkül 27 cm.
Hátulja tépőzár nélkül 23,5 cm, de itt gumírozott a derékrész.
Láb közötti szélesség (azaz az összehajtott pelenka aljának szélessége) kb. 10,5 cm.
Magassága vagy hossza, szóval a derekától a lába közéig 23,5 cm.
Remélem, az összes szükséges adatot leírtam; ha nem, akkor légy szíves szólj, mire lenne még szükséged.
A kisfiam kicsit pocakosabb fajta, és ha jól összehúzom a tépőzárat, akkor is már kb. 2-3 cm rés van a tépőzárak között.
Nagyon szépen köszönöm a mérést!!
Úgy tűnik, hogy van akkora mint ez a Babylove 5-ös!
Sokat segítettél!
Ment Neked a zöld kezecske is ha számít,és a többi kedves válaszolónak is! :)
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!