Akinek a gyereke allergiás lett a lándzsás útifű szirupra, az miben nyilvánult meg?
Figyelt kérdés
Jobban köhögött? Még csak tegnap adtam először a 4 éves lányomnak (nagy enyhén köhög), eddig azért nem mertem kipróbálni nála, mert hallottam, hogy nagyon allergén ez a gyógynövény. Semmi reakciót nem vettem észre, de azért kíváncsi lennék, akinél jelentkezett valami allergia, annál mi és mennyivel a bevétel után? Köszönöm.2012. febr. 29. 08:56
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mi remélem megússzuk, eddig semmi köhögés nincsen, bár azt nem tudom mennyi idő elteltével jöhet ki.
2012. febr. 29. 12:51
3/3 anonim válasza:
Hát, abban nem tudok segíteni, hogyan/miért alakul ki rá allergia, elképzelhető, hogy csak többszöri használat során (de nem vagyok orvos). Én is ezt adtam a gyerkőcnek, mert tök jó, hogy növényi cucc, de a fül-orr-gégészünk a Sinupretet ajánlotta helyette, ami szintén növényi, csak nem allergéneket tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!