Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt már valaki az élményváros...

Volt már valaki az élményvárosban? /Dunakeszi/

Figyelt kérdés
Jó program a gyerekeknek?
2012. febr. 29. 06:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó bizony.Kifárasztásnak is nagyon jó,és nekik is nagy élmény.Óriási,rengeteg légvárral,meg mindenféle érdekességgel.
2012. febr. 29. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk annyira nem jött be. Szinte csak légvárak vannak, amit az én gyerekeim annyira nem kedvelnek (3,5 éves és 2,5 éves). Egy délelőttöt töltöttünk ott, nem mondom, hogy unatkoztunk, de máskor nem adok ki ennyi pénzt ezért.
2012. febr. 29. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Menjetek du 5-től, akkor olcsóbb, bár szerintem egyébként sem drága. Úgy tudom, ha pl. délelőtt mentek, haza lehet menni, és vissza lehet menni ugyanazzal a karszalaggal. Szerintem jó, az én lányom szereti, valóban javarészt ugrálóvárak vannak, meg mozgásos játékok.
2012. febr. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!